Колоси във волейбола поздравиха участниците в "Звезди на бъдещето"

Колоси във волейбола поздравиха участниците в "Звезди на бъдещето"

Снимка: Sport PR Events Managment

Международният турнир се провежда в новата зала на "Левски София", домакините започнаха с 2 победи

"Левски София" записа по две победи при момчетата и при момичетата в първия ден на международния турнир по волейбол "Звезди на бъдещето" в София. Италианският "Волей Тревизо" и руският "Москва" също са с по две победи от два мача при момчетата.

При момичетата с два успеха от две срещи освен "Левски" е само сръбският "Цървена звезда".

Специални видеопослания от световни звезди на волейбола от България, Италия, Русия и Сърбия предизвикаха истинска еуфория сред волейболните таланти от четирите държави, които уастват в първия международен турнир "Звезди на бъдещето".

Състезанието, момчета и момичета до 15 години, е организирано от ВК "Левски София" и се проведе в новата спортна зала на клуба в Garitage Park в столицата.

Кулминацията на официалната церемония по откриването на турнира бяха видеообръщенията от Матей Казийски и Елица Василева (България), Алесандро Микиелето (Италия), Максим Михайлов (Русия) и Катарина Лазович (Сърбия). 180 волейболисти от 12 отбора - момчета и момичета до 15 години, не скриха емоциите си и се радваха на видеопоздрава на всеки един от големите в световния волейбол.

Евгени Иванов: "Звезди на бъдещето" дава на децата ни по-глобален допир до волейбола

Младите състезатели буквално изригваха при появата на волейболен идол от тяхната родина и отвръщаха с нестихващи аплодисменти всеки от успелите спортисти, отправил вдъхновяващи думи към бъдещите звезди.

На церемонията по откриването на турнира присъстваха Давид Давидов – вицепрезидент на Българската федерация по волейбол и съпрезидент на ВК „Левски София“, Илия Динков - първи вицепрезидент на Българската федерация по волейбол, Владимир Николов - съпрезидент на ВК "Левски", и Евгени Иванов - председател на Комисия детско-юношески волейбол към Българската федерация по волейбол.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right