50 съмишленици влязоха в семейството на Левски София

50 съмишленици влязоха в семейството на „Левски София“

Снимка: Левски София

Волейболният "Левски София" приветства с „добре дошли" в семейството първите 50 души, подкрепили основната мисия на клуба да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество, съобщават от пресцентъра на „сините“.

50 души вече се включиха в дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София".

„В очакване сме и на следващите желаещи да допринесат за формирането на по-доброто волейболно бъдеще на България. Защото заедно сме по-силни. И защото си струва!“, посочват от клуба.

Дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София" свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие.

Съмишлениците на ВК "Левски София" подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа".

Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки,включил се в програмата, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". Клубът е подготвил редица изненади за всеки "Съмишленик".

Всеки, който иска да стане „Съмишленик“ на „Лески“, трябва да влезе в сайта на клуба и да следва посочените стъпки.

„Хайде да направим тези 50 – 100, а след това да продължим да мечтаем, да ставаме все повече и повече и да се радваме заедно на по-доброто бъдеще на талантливите български деца. Децата и бъдещето – те са смисълът. Те са наша обща отговорност. Те са най-важното за нашата общност, за нашето семейство“, казват „сините“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right