Левски отново поглежда към Кристиан Димитров

Левски отново поглежда към Кристиан Димитров

Столица.bg

Мъри иска да усили контуренцията в защита

Левски отново се интересува от привличането на бившия национал Кристиан Димитров. Лично треньорът на "сините" Станимир Стоилов оглежда защитника. Столичани обмислят да отправят оферта за този футболист към Хайдук (Сплит) през зимата. Договорът на 24-годишния играч изтича следващото лято и за момента той не е получил предложение за удължаването му, пише Sportal.

Мъри иска да усили контуренцията в защита, след като в момента разполага с Гьоко Зайков, Христос Шелис и младия Георги Александров в центъра на отбраната. Треньорът на няколко пъти намекна, че няма достатъчно опции в тази зона. Той смята, че Димитров може да заформи добро партньорство със северномакедонеца.

Кристиан Димитров отдавна е в полезрението на Левски. Той бе близо до преминаване на "Герена" през 2019 година, когато Петър Хубчев го искаше в състава си. В крайна сметка обаче до трансфер не се стигна, а играчът пое към Хайдук.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right