Локомотив София с ново партньорство за криптовалути

Локомотив София с ново партньорство за криптовалути

Снимка: ПФК Локомотив София

Локомотив (София) представи официално партньорството си с компанията за криптовалути UssCyber, съобщава Радио София.

На пресконференцията днес, присъстваха собственикът на столичните "железничари" Иван Василев, изпълнителният директор на клуба Бойчо Величков и изпълнителният директор на компанията Мишел Пасифико.

Целта на UssCyber е представянето на даден тим повреме и извън терена да се отрази на стойността на криптовалутите, с които привържениците могат да купуват и да помогнат на любимия си отбор. Иван Василев заяви, че ще постъпват директно в касата на клуба. 

Той също така каза, че февруари клубът от "Надежда" ще има гръцки спонсор, който е голяма букмейкърска компания. Името на спонсора вече присъства на календара на отбора за другата година.

Феновете вече ще могат да изкарат пари всеки път, когато отборът побеждава. Проектът е много голям и всичко, което е свързано с представянето на даден тим на и извън терена, ще се отрази на стойността на криптовалутата. Освен това всичко, което се случва с клуба, ще дава отражение. Това ще бъде първият продукт, в който феновете ще могат да вземат участие. Разработваме платформата от 2014 година, заяви изпълнителният директор на компанията Мишел Пасифико.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right