Новите партньори на Локо София: Феновете ще помагат на тима

Новите партньори на Локо София: Феновете ще помагат на тима

Снимка: Столица.bg

Kомпанията за криптовалути посочи, че имат 50 милиона токена за всеки клуб

Ръководството на Локомотив (София) в лицето на собственика на "железничарите" Иван Василев, участва в пресконференция с новия партньор на клуба - компанията за криптовалути USSCyber, пише Sportal. Ето какво каза изпълнителният директор на американската фирма Мишел Пасифико:

"Имаме 50 милиона токена за всеки клуб. От 2016 година цената започва от 1 долар, през 2021 година цената за Локомотив (София) е $18.40. Алгоритъмът е направен на базата представянето на отбора. Платформата вече е активна, но данните ще бъдат пуснати след първия мач на Локомотив през новата година. Това няма как да бъде манипулирано, защото представянето на отбора се вижда какво е. Това е нов начин за приходи.

Въведохме елемента за търсене и предлагане, който също влияе на цената. Това е първата криптовалута, която се базира на нещо видимо - представянето на отбора. Не печели само клубът, а и феновете - те помагат на тима, но имат възможност да изкарат нещо за себе си в бъдеще. Всичко се отразява на скалата - при загуба на отбора е в червено.

Моят партньор е инженер по киберсигурност, аз съм изпълнителен директор на компанията. Анализирахме клубове от цял свят. Всички клубове, имаше отбори и от Шампионската лига, създават собствената си стойност. Всеки клуб ще има собствена валута - вие струвате "Х" сума, защото се представихте по определен начин през годината. Това помага на футболния свят, защото отборите могат да инвестират в по-добро представяне, защото вече има оценка - младежката програма, стадиона, базата, селекцията. Това е нов начин клубовете и феновете да имат приходи. Тази програма я започнахме през 2014 г.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right