СДВР с мерки за сигурност за мача между „Левски“ и „Апоел Беер Шева“

-

Снимка: Столица.bg

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охраната на обществения ред във връзка с предстоящата днес футболна среща от турнира на „Лига на конференциите“ между отборите на „Левски“ и „Апоел Беер Шева“, съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Мачът ще се играе от 20:00 часа на стадион Виваком Арена „Георги Аспарухов”. Преди, по време и след провеждане на футболната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на престъпления на територията на града. Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение на движението в централната градска част, предупреждават още от полицията.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи, сред които огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, парфюми и чадъри. Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват в случаи на възникнала необходимост.

С цел избягване на струпване, апелът към зрителите е да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 18:00 часа.

От страна на организатора са предприети стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет. Феновете на „Левски“ ще бъдат допускани на отворените входове на сектори А, Б и В, а тези на ФК „Апоел Беер Шева“ на сектор Г.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right