ЦСКА осъди вандалските прояви на феновете си

-

Снимка: Facebook

Недоволни фенове на столичния клуб написаха на вратата на съблекалнята "Срам и позор"

Стадион „Българска армия“ в София осъмна със строшени греди на вратите на терена и с надпис на съблекалнята "Срам и позор". Вандалските прояви са дело на недоволни фенове, които са реагирали на слабото представяне на отбора, след като „червените“ паднаха с 0:3 от Лудогорец в Разград.

"Преди два месеца завърши един много тежък сезон. Бяхме на предела на силите, дадохме всичко от себе си и бяхме много, много близо до целта. Психически и физически отборът достигна своя лимит. Някъде там между края на миналия и началото на този сезон не успяхме да намерим своя ритъм. Изглежда, че не успяхме да се съвземем от преживяваното изтощение и разочарование. Никой в клуба обаче от собственици, през ръководство, отбор и персонал не е очаквал толкова разочароващо начало на сезона. Абсолютно всеки един човек в клуба осъзнава, че не приляга на ЦСКА да изглежда по този начин и да се представя много под стандартите, установени през дългогодишната, славна история на най-великия български футболен клуб. Причините са комплексни и се анализират внимателно. Всички ни боли от случващото се и ни е срам от продукцията", написаха от клуба на официалната страница във фейсбук.

"Не разбираме, не приемаме и категорично осъждаме опитите за саморазправа с футболисти, чупенето и оскверняването на собствеността на ЦСКА и всякакъв вид вандалски прояви. Както не приляга на нас да ви разочароваме по този начин и да не сме на нужното ниво за вас – великата ни публика, така не приляга и на наши фенове да прибягват до подобни, агресивни действия", категорични са от клуба, като добавят, че отборът неведнъж е бил в криза и е успявал да излезе от нея по-силен.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right