"Златни момичета" аплодираха гимнастичките от "Диамантите на София"

диамантите на София

Снимка: Клуб по художествена гимнастика "София спорт 2017"

Няколко поколения "златни момичета" аплодираха невръстните грации на турнира "Диамантите на София" в зала "Асикс Арена". Своята подкрепа и обич към малките гимнастички показаха треньорката Ина Ананиева, както и хореографите на националния ни отбор - Маргарита Будинова и Елица Павликенова. Трите дами наградиха най-оригиналните ансамбли на състезанието. Младата надежда на българското кино и театър - Любомира Башева отличи най-артистичната грация. Актрисата от “Лошо момиче” е племенница на "златната" Лили Игнатова и дъщеря на Камелия Игнатова, която бе главен съдия на турнира. Председателят на "Българската асоциация на спортните журналисти" Найден Тодоров връчи специалната награда на турнира - "Мис Диамант".

Певицата Нели Петкова разчуства публиката с акапелното си изпълнение на песента "Росни ми, росни, Росице" и получи една огромна прегръдка от най-малките участнички в турнира.
Истинска приказна каляска изненада участниците и гостите на международния турнир.

Над 1000 гимнастички от България и чужбина се включиха в надпреварата. Турнирът бе открит официално от председателя на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. Организатор на надпреварата е КХГ "София спорт", чиито президент е Кристина Шикерова.

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЦСКА за мача с „Левски“: „Червени" и "сини" привърженици ще бъдат......

Футболен клуб ЦСКА излезе със съобщение към своите фенове за вечното дерби с „Левски“. Мачът ще се изиграе т...

Прочети още keyboard_arrow_right