На 13 януари онлайн се обсъжда коригирания проект на ПУП на Борисова градина

Обявиха общественото обсъждане на ПУП на „Борисова градина“

Снимка: Столица.bg

Проектът за подробен устройствен план (ПУП) на Парк „Борисова градина“ ще бъде обсъден на 13 януари, на онлайн среща. Заповедта е на кметовете на трите столични района- "Средец", „Лозенец" и "Изгрев", в които попада парка. Срещата ще започне от 17.30 часа.

Проектът за ПУП е изработен по възлагане на Столична община от проектански екип „Ковачев архитекти“ ООД с ръководител проф. Атанас Ковачев. Графичните материали към него са в сградите на районните администрации на адреси: район „Средец" - ул. "Леге" № 6, район „Лозенец" - бул. "Васил Левски" № 2, район „Изгрев" – ул. "Атанас Далчев" № 12 и на официалната интернет страница на на НАГ – СО в раздел Подробни устройствени планове.

След представянето, писмени становища, мнения или предложения по проекта за ПУП могат да бъдат запазени в срок до 04 февруари т.г. в деловодството на район "Средец" задължително към вх.№ РСЦ18-ВК08-1050 или по електронна поща: utkr@sredec-sofia.org със задължително посочване на имената и контакти на подателя.

За приключване на общественото обсъждане ще се проведе заключителна дискусия в дигитална среда (онлайн) на 17 февруари т. г. от 17.30 ч., на интерет адрес: https://city-council-sofia.webex.com/city-council-

ЗАПОВЕД-РАЙОН СРЕДЕЦ

ЗАПОВЕД-РАЙОН ЛОЗЕНЕЦ

ЗАПОВЕД-РАЙОН ИЗГРЕВ

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Започват есенните класирания в столичните детски градини...

Първото от есенните класирания за детските градини в София ще бъде на 19 август  - петък. След това те ще текат вся...

Прочети още keyboard_arrow_right