Нов фирмен магазин на „Хигиенно-медицинска индустрия” отваря врати в София (ВИДЕО)

Нов фирмен магазин на „Хигиенно-медицинска индустрия” отваря врати в София

Снимка: HMI

На 7-ми август се открива петият магазин от веригата на HMI на ул. „Георги. С. Раковски” 159 в столицата

Най-големият производител у нас на дезинфектанти отваря свой представителен магазин в София. Създаването на магазинна мрежа в България има за цел да предложи и на крайния потребител пълна гама от препарати в широк дезинфекционен спектър, продукти във всички области на почистването и поддръжката на всички видове повърхности и материали.

В новия представителен магазин на ХМИ Трейд могат да се  намерят продуктите, които са способни да осигурят чистотата в дома и на работното място и дезинфекцията, необходима за превенцията срещу вирусите (включително Covid-19) и бактериите.

От 1994-та  година, базираната във Велико Търново компания HMI /„Хигиенно медицинска индустрия” ООД/ разработва и внедрява професионални средства за дезинфекция, хигиена и почистване не само за българския пазар, но и за чужбина, като експортът й е концентриран на няколко континента. 

HMI е създала гъвкава система за цялостно хигиенно обслужване без аналог в страната. Всички продукти са изпитани и акредитирани в лаборатории в България и света. Производственият процес се следи стриктно по предварително зададени показатели за всички суровини. Стриктно се спазват изискванията на националните и международни стандарти за качество.

Доказателството за опита на компанията и качеството на продуктите е доверието на значителна част от медицинските заведения у нас, чиито първи избор са продуктите на HMI.

На 7-ми август предстои откриването на петия магазин от веригата на HMI. Мястото е ул. „Георги. С. Раковски” 159,  а церемонията е предвидена за 10:00 ч.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

The Mall в София може да остане с един собственик...

Собственикът на част от The Mall в София, дружеството Hyprop Investment, планира да изкупи дела на партньора си PDI Inve...

Прочети още keyboard_arrow_right