Добромир Банев дава автографи на Коледния панаир на книгата в НДК

-

Снимка: Ивелина Чолакова

„Всички дни ще се казват неделя“ стана бестселър още преди официалната премиера

От 5-и до 10-и декември в НДК ще се проведе традиционният Коледен панаир на книгата. Очакват ви много нови книги и срещи с автори.

Навръх студентския празник, 8 декември, от 18 часа, на щанд 212 (Издателство „Персей“) поетът Добромир Банев ще се срещне със свои почитатели и читатели и ще раздава автографи. Последната му книга с любовна лирика „Всички дни ще се казват неделя“ стана бестселър още преди официалната премиера, която се състоя на 15 ноември в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“. Стотици гости уважиха събитието, а Централното фоайе на библиотеката се оказа твърде тясно за присъстващите.

Любовта може и да е странен случай, но сме благодарни за всяка споделена секунда. Каквато и любов да сме преживели, обричаме я на незабрава – като детство, което също никога няма да си отиде, четем в анотацията на „Всички дни ще се казват неделя.

Среща с автограф ще има и с още автори на Издателство „Персей“. На 10-и декември от 12 часа ще имате възможност да се видите с Ивелина Радионова, написала „Вълшебство за Коледа“, „Алтъна“, „Обич“ и „До Боянския майстор“, а на същата дата от 14 часа – с Боян Боев, създал колоритните истории на „Сайбиевата невеста“, „Последна молитва“ и „Двайсет гроша“.

Сред важните ни издания са "Крадец на обич" от Евтим Евтимов, "Проектът Матусал" на Том Егеланд, финалният, пети том на "Последният викингски крал" на Ян-Уве Екеберг, страхотният приказно-криминален роман "Изчезналата звезда" и литературният шедьовър "Вещица" на отличения с Толстоевата награда (Източен Букър) македонски писател Венко Андоновски.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Национална изложба в София представя българския исторически комик......

Изложбата „София комикс експо - 2024“ тази година е посветена на историческите комикси, съобщават организато...

Прочети още keyboard_arrow_right