Красен Кралев представя в София изложба със свои живописни произведения

-

Снимка: Арт галерия "Вежди"

Изложба „Вдъхновения 3“ със свои живописни произведения ще открие Красен Кралев в София. Събитието ще се състои на 28 октомври (петък) в арт галерия „Вежди“, съобщава БТА.

Това е трета самостоятелна изложба на автора. Първата си самостоятелна изложба той представи през 2017 г.

„Красен Кралев е един рядък феномен, който години наред, стаен в мълчание, носи чувствителността на човек, който обича творчеството и му се отдава, който намира спокойствие на душата си в онази нежна чувствителност на цвета в живописта, която той създава“, коментира скулпторът Вежди Рашидов по повод изложбата.

Красен Кралев е роден през 1967 г. във Варна. Завършва Медицинския университет в града, след това специализира глобален маркетинг и управление на политически кампании в университета на Южна Каролина (1990) и Асоциацията на националните рекламодатели на САЩ (1997). Той е експерт в областта на публичните комуникации. От 2014 до 2021 г. е министър на младежта и спорта.

Официалното откриване на изложбата ще бъде в петък, 28 октомври, в Арт галерия "Вежди" в кв. "Симеоново", ул. "Симеоновско шосе" 97.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right