Романът "Опашката" с премиера в Младежкия театър

-

Снимка: Facebook

Актьорите Владимир Карамазов и Бориса Сарафова ще представят романа „Опашката“ на Захари Карабашлиев на сцената на Младежкия театър в столицата, съобщават от театъра.

Действието в романа се развива няколко години след Втората пандемия, а светът, какъвто го познаваме, вече не е същият. Авторът чертае едно бъдеще, белязано от дълбока икономическа трансформация, недоволство, масови безредици. В това време на смут и хаос любовта между Невена и Павел е непоклатима и когато той ѝ предлага да свържат живота си завинаги, изглежда, че най-хубавите им дни предстоят.

Едноименната пиеса вече беше поставена от Явор Гърдев в плевенския театър „Иван Радоев“, а за ролята си в нея Владимир Карамазов беше отличен от Съюза на артистите в България с наградата "Икар" за водеща мъжка роля в края на миналия месец, а Явор Гърдев получи само преди дни "Златен кукерикон" за режисура. Постановката събира много почитатели на театралното изкуство с яркото третиране на теми от съвремието под мотото "Политиката нецензурирана".

Премиерата на романа ще започне днес, на 11 април, понеделник, в Младежкия театър "Николай Бинев" в София от 19:00 часа.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right