Сатиричният театър получи сертификати по стандартите на ISO

-

Снимка: Столица.bg

Столичният сатиричен театър е единственият у нас, който е сертифициран по стандартите на ISO за управление на качеството, на здравето и безопасността при работа и за управление по отношение на околната среда.

Сертификатите на театъра ще важат до 2025 година, съобщи БНР.
Те са били издадени от немския орган за сертификация на системи за управление ОМИ ОйроСерт и официално връчени на 22 ноември т.г. "Това ни мотивира да продължим по този път, като предлагаме на зрителите предвидимост и високи стандарти при срещата им с изкуството", каза драматургът на театъра огдана Костуркова.

Костуркова разказа още, че театърът поддържа свой облик при създаването и разпространението на театрални спектакли – както на собствени сцени, така и по време на турне или участия във фестивали и други събития. Дейността на театъра неизбежно е свързана с околната среда - използват се суровини, топлина, светлина и т.н. Осигуряването на безопасността на всяка постановка е изключително важна, а екипът се стреми да бъдат предвидени и предотвратени всички опасности, съпътстващи проектиране, производство, репетиции и представяне на спектаклите.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right