Стенли с концерт в София навръх Коледа

-

Снимка: Facebook

На Коледа, 25 декември, популярният музикант Станислав Сланев - Стенли ще зарадва феновете си с концерт на сцената на София Лайв Клуб. Те ще представят и новият албум на групата.

Албумът включва някои от най-емблематичните хитове на артиста, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм" и други, част от които са в нови изненадващи аранжименти. В новият студиен запис са включени и 10 нови песни, всичките написани от Благослав Анастасов, фронтмен на популярната рок банда "Hayes & Y", който живее и работи в Манчестър.

Заедно със Стенли, на сцената ще застанат още Димитър Ковачев – Фънки (бас китара), Станислав Вълчев – (китари) и Николай Николаев (барабани).

На 25 декември винаги става страхотен купон в клуба, явно има хора, които не мислят само за плюскане на празника, споделиха пред btv музикантите.

Клубът допуска посетители на територията си само, ако те предоставят сертификат за ваксинация, официален документ за преболедуване на COVID-19, PCR сертификат в рамките на 72 часа или сертификат за бърз антигенен тест издаден до 48 часа преди посещението в клуба.
Най-близкият пункт за бързи антигенни тестове на цена от 10 лв. е в Билетен център на НДК. Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа.

Началото на коледния концерт на Стенли е в 23,00 часа. 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Регионалният исторически музей – София се включва в Европейската ......

Регионалният исторически музей – София отбелязва Европейската нощ на музеите (18 май 2024 г.) със специални събити...

Прочети още keyboard_arrow_right