Новините в София: Най-важното за деня 12 февруари 2023 г.

Новините в София: Най-важното за деня 12 февруари 2023 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 12 февруари 2023 г.

Ремонтът на трамвайното трасе в кв. Княжево напредва

Ремонтът на трамвайното трасе в столичния кв. Княжево напредва с добра скорост и засега дейностите се движат по график, съобщават във Фейсбук групата „Княжевецъ“.

Лекар от София и полски хирург оперираха мъж под развалините в Турция

Вече почти седмица продължава спасителната акция в Турция след опустошителните земетресения. Българските екипи бяха едни от първите, които отидоха в засегнатите райони, за да помагат на пострадалите и да търсят оцелели. Сред тях е и д-р Веселин Йолов, който е зам.-началник на отделението по анестезиология и интензивно лечение към Медицинския институт на МВР в София. Именно на него се пада тежката задача да участва в операция под развалените, съобщи bTV.


Разясниха как ще се движат довеждащите бусчета в Манастирски ливади (ВИДЕО)

Жителите на столичния кв. „Манастирски ливади“ се запознаха с маршрута и вариантите за ползване на довеждащата линия, която се тества от няколко седмици в София – Обществен превоз при поискване. Това съобщи зам.-кметът на Столична община Дончо Барбалов във Фейсбук.

Враждуващи футболни агитки рамо до рамо в урок по родолюбие в Пловдив (ВИДЕО)

Враждуващи футболни агитки от цялата страна се обединиха и се събраха днес на протест в Пловдив. Те категорично заявиха недоволството си срещу политиката на РС Македония спрямо България и хората с българско самосъзнание в съседната държава.


Зимният празник на Витоша събра стотици (СНИМКИ)

Състезанията с шейни и щафетният паралелен слалом бяха голямата атракция на Зимния семеен празник, състоял се днес на Витоша. За седма поредна година „София – европейска столица на спорта“ и „Мачирски спорт“ организираха снежния фестивал в местността Офелиите над Златни мостове с десетки развлекателни надпревари и активности.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 27 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 27 април. Шофьор с отнета книжка катастр...

Прочети още keyboard_arrow_right