Новините в София: Най-важното за деня 25 май 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 25 май 2022 г.

Софийска районна прокуратура: Гробарят е взел 1000 лв. да погребе починал мъж в Клисура

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 50-годишен мъж за измама, свързана с кремация на починали хора. Гробарят е взел 1000 лв. за креманиця от близки на един от починалите мъже, съобщиха от прокуратурата.

СДВР разследва отвличането на столичен бизнесмен

Досъдебно производство за отвличане на лице от мъжки пол, което се занимава с търговия на криптовалута е било образувано в случай на неотложност на 24 май т.г., съобщават от прокуратурата.

1492 общински жилища ще продаде Столична община

Към момента в Столична община са постъпили списъци от кметовете на 22 районни администрации, които предлагат да се определят за продажба 1492 броя общински жилища. Това се казва в доклада на столичния кмет Йорданка Фандъкова, който беше приет на заседанието на постоянната комисия по устройство на територията, архитектура, и жилищна политика към Столичен общински съвет.

Национална програма „Детско здраве - Пирогов“ се завръща

След двугодишно прекъсване, наложено от ковид пандемията, Национална програма „Детско здраве - Пирогов“ се завръща, съобщават от здравното заведение. Безплатните прегледи ще започнат от 4 юни.

Пожар горя в депото за отпадъци в кв. Княжево

Голям пожар горя тази нощ в базата на сметоизвозваща фирма в столичния кв. Княжево, намираща се близо до стадиона, съобщиха във Фейсбук граждани от района. По неофициална информация, са се запалили няколко камиона. При пожара няма пострадали.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 3 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 3 май. Одобрен е служебен проект за разд...

Прочети още keyboard_arrow_right