Новините в София: Най-важното за деня 29 март 2022 г.

-

Снимка: Столица.bg

Столица.bg представя вечерния информационен бюлетин с акцнетите от София на 29 март 2022 г.

Кола и трамвай се удариха на бул. Възкресение в София

Пореден инцидент заради водач, който не е спазил правилата за движение, е станал тази сутрин на кръстовището между бул. „Възкресение“ и бул. „Вардар“. Няма данни за пострадали при инцидента.

Влизат в сила промени в автобусните линии в София

Нова автобусна линия в столицата се разкрива от утре, 30 март, обединяват се автобусни линии № 113 и автобусна линия № 314 в една линия под № 314. Автобусна линия № 98 от Зоопарка до Железница ще работи с лятно разписание.

Почистват Езерото с лилиите в Борисовата градина

През тази седмица работници на ОП „Паркове и градини“ почистват емблематичното Езеро с лилиите в столичната Борисова градина от клони, листа, тиня и попаднали отпадъци. Езерото ще бъде напълнено с вода отново в петък, 1 април.

Почти двойно скача цената на общински жилища в София

Близо два пъти се вдига цената на квадратен метър за общинско жилище в София. Работна група предлага изменения в Наредбата за цените при сделки с недвижими имоти.

Лозен на втори протест срещу ферма за насекоми

Жителите на софийското село Лозен обявиха, че за втори път излизат на протест срещу намеренията за изграждане на ферма за отглеждане на насекоми на територията на селото. Протестът ще се проведе в неделя, 3 април, от 10,30 часа.

Хулигани потрошиха масивна тенис маса в столичния кв. Изток (СНИМКИ)

Вандали успяха да потрошат масивна тенис маса, намираща се на т.нар. „Слънчевата площадка“ в кв. „Изток“, район „Изгрев“. Разрушеното съоръжение създава реален риск и за играещите на площадката деца, сигнализираха граждани.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 3 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 3 май. Одобрен е служебен проект за разд...

Прочети още keyboard_arrow_right