Новините в София: Най-важното за деня 29 януари 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 29 януари 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София на 29 януари 2022 г.

Летище София с чартърни полети до Сейшелските острови

От столичното летище вече е осъществен първият чартърен полет от България до Махе - най-големия остров на Сейшелите. Българите все по-често посещават екзотичната страна, защото е една от най-достъпните дестинации в covid обстановката.

Катастрофа между три коли затвори булевард в „Младост“

Катастрофа между три коли затвори булевард в столичния „Младост“, съобщи 24 часа. Инцидентът е станал до спирката на метрото при пазара, където са се сблъскали колите. Пострадал е пешеходец, станал жертва в местопроизшествието. На мястото има пожарникари, които режат ламарини, две линейки и три патрулни коли на полицията.

Медицински екип от София излетя със самолет за органна трансплантация

Транспортираха със самолет „Спартан“ от авиобаза Враждебна медицински екип за органна трансплантация, съобщава dariknews. Медицинският екип от болница „Св. Екатерина“ в София беше транспортиран на 28 януари вечерта. Самолетът излетя в 19.42 ч. и кацна на летище Варна в 20.42 ч. в 23.55 ч. същата вечер и се приземи обратно на летище София, като задачата по транспортирането на медицинския екип беше изпълнена успешно. 

Жителите на столичния кв. Кръстова вада-Запад излизат на протест

Жителите на столичния квартал Кръстова вада-Запад ще протестират срещу лошата инфраструктура днес, както и срещу бездействието, според тях, от страна на Столична община. Генчо Велев, който е сред организаторите на протеста, заяви, че хората ще излязат на протест, защото инфраструктурата е в ужасяващо състояние, съобщава Радио София. Протестиращите, настояват да се отпуснат средства от Столична община за цялостно регулиране и оправяне на основни улици в квартала.

Блъснаха възрастна жена на бул. "Сливница" в София

Възрастна жена е била блъсната от лек автомобил на столичния булевард Сливница, съобщава Радио София. На мястото на инцидента е изпратен  полицейски патрул, а с него е пристигнал и екип на Спешна помощ. Жената е с наранявания по тялото вследствие на инцидента. Случаят се разследва.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 39 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (30%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 17 Гласове)
Общо гласували: 151 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 3 май 2024 г....

Времето на 3 май 2024 г. Облачно, дъждовно и по-студено от вчера ще е времето в София днес. Сутринта термометрите ще по...

Прочети още keyboard_arrow_right