Времето и предстоящите събития на 14 октомври 2023 г.

Времето и предстоящите събития на 14 октомври 2023 г.

Снимка: Столица.bg

Времето на 14 октомври 2023 г.:

Слънчево и топло ще е днес в София през деня. Максималната температура ще бъде около 25 градуса, въпреки голямата амплитуда с минималната - 9 градуса. Ще има сла полъх на вятъра, но не се очакват превалявания от дъжд. Времето е подходящо за разходки в паркове и излети на Витоша. Повече за времето в София на prognozata.bg.

Предстоящи събития:

10.00 часа Кандидатите на ГЕРБ-СДС за кмет на София - Антон Хекимян, за районен кмет на Сердика - Тодор Кръстев и кандидати за общински съветници ще посетят църквата "Света Петка Самарджийска" в столичния "Орландовци", по случай Петковден.

10:00 часа Кандидатите на ПП-ДБ, Спаси София за кметове и общински съветници в София ще представят проекта ни за ремонт на бул. “Джеймс Баучер” на ул. Милин камък в Лозенец. След това заедно ще почистят района около резиденция “Лозенец”.

12.00 часа Кандидатът за кмет на София Антон Хекимян, кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет на район Триадица Себастиан Таджер ще се срещнат с граждани в Южния парк.

16.00 часа Кандидата за кмет на София от Обединени за София Васил Терзиев и кандидатите за кметове на район Оборище – Георги Кузмов и на Слатина - Георги Илиев ще присъстват на честването на Петковден в парк "Гео Милев", в пространството пред паметника на Георги Аспарухов – Гунди.

17.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Овча Купел“ Христо Колев и кандидатът за кмет на с. Мало Бучино Николай Наков ще се срещнат с граждани на площада в с. Мало Бучино.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 2 май 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 2 май. Оранжев код за интензивни валежи ...

Прочети още keyboard_arrow_right