Кмет и директор си решиха проблема с храненето в 55-о СУ в столичния "Студентски"

-

Снимка: Facebook, 55 СУ Петко Каравелов

Кметът на столичния район „Студентски“ Петко Горанов и директорът на 55-о СУ подписаха договора за училищно хранене, съобщават от администрацията на района.

Във връзка с изнесената публична информация за противоречия между администрациите на район „Студентски“ и 55-о СУ „Петко Каравелов“ за проведен конкурс за отдаване под наем на три обекта общинска собственост, екипът на район „Студентски“ уведомява, че трите договора са подписани. Достъпът на децата до училищно хранене е възстановен и учениците ще могат да ползват услугата от днес, 19.09.2023г.

От район Студентски: Директорът на 55-о СУ укрива документи за конкурс

Договорите са със срок до приключване на съдебното производство по образуваното административно дело. При наличие на съдебно удостоверение за прекратяване на делото поради оттегляне на жалбата, ще бъде подписано допълнително споразумение за изменение срока на договора съгласно условията на проведения конкурс.

При тази нова фактическа обстановка кметът и директорът решиха да снемат публикациите за съществуващите противоречия от служебните страници на институциите, които ръководят, допълват от района.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Парк Фестивал събра стотици в район Студентски...

Стотици жители и гости на столицата се включиха в тържественото откриване на 6-ото издание на фестивала „Парк фест...

Прочети още keyboard_arrow_right