Стопанският факултет на СУ откри кампанията си за магистри

Стопанският факултет на СУ откри кампанията си за магистри

Столица.bg

Започна записването за магистри в Стопанския факултет

Стопанският факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски” откри кампанията си по записване на избираеми дисциплини за ОКС „магистър“ за зимния семестър на учебната 2021/2022 г.

Кампанията за избираемите дисциплини в ОКС „магистър“ за зимния семестър се провежда чрез Системата за управление на студентската информация СУСИ между 18 и 31 октомври 2021 г. Студентите избират дисциплини от посочените в актуалния учебен план на всяка магистърска програма. За всички избираеми дисциплини в Системата за управление на студентската информация СУСИ е включена кратка анотация за съдържанието на курса и учебните програми, които са достъпни за студентите. Студентите избират учебни дисциплини само от включените в учебния план на тяхната магистърска програма. Всички други дисциплини, които студентите желаят да посещават и да положат изпит по тях, се считат за факултативни. Факултативните учебни дисциплини се изучават по желание на студентите. Оценките от факултативни дисциплини не се включват в общия успех, не формират допълнителни кредити и не могат да компенсират кредитите от задължителните и избираемите дисциплини.

Задължително избираемите дисциплини за студентите неикономисти/неспециалисти са добавени автоматично в техния учебен план. Формирането на минимален брой кредити от избираеми дисциплини включва успешното полагане на изпит по задължително избираемите дисциплини.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Зали в УниБИТ в София носят имената на български учени...

В Университета по библиотекознание и информационни технологии две зали са кръстени на имената на едни от най-видните уче...

Прочети още keyboard_arrow_right