Волейболната звезда Иван Зайцев „прегърна“ волейболните звезди на бъдещето от турнира на „Левски“ в София

Влейболната звезда Иван Зайцев „прегърна“ волейболните звезди на бъдещето о

Снимка: Уикипедия

Звездата на италианския волейбол Иван Зайцев отправи специално послание към бъдещите звезди на волейбола, обединени от една българска идея – международния турнир, организиран от „Левски София“.

За трета поредна година таланти от най-успешните европейски школи идват в София за турнир, който вече има сериозна репутация във волейболния свят като едно от най-предпочитаните състезания за момчета и момичета, поели по своя път към големия спорт.

Изданието през 2023 г. е от 21 до 23 декември в спортна зала "Левски София". Турнирът е с общо 12 отбора – момчета и момичета до 16 години.

„Здравейте, момичета и момчета. Казвам се Иван Зайцев. Искам да ви изпратя много поздрави и да пожелая много успехи на всички в турнира „А1 Звезди на бъдещето“. Изпращам голяма прегръдка на всички. Забавлявайте се“, казва лидерът в националния отбор на Италия към талантите, които ще се съберат в България преди Коледа.

Зайцев, който играе за „Лубе“ (Чивитанова), е двукратен медалист от олимпийски игри, капитан на националния отбор на Италия, трикратен медалист от Европейски първенства, двукратен медалист в Световната лига, шампион на Италия, носител на Купата и Суперкупата на Италия, носител на Купата на CEV, финалист в Шампионската лига и на Световното клубно първенство.

Италианският „Дяволи Роза“, руският „Ямал“ (Нови Уренгой), сръбският „Цървена звезда“ и българските „Левски София“, „Берое“ (Стара Загора) и „Люлин“ са участниците при момчетата в третото издание на „А1 Звезди на бъдещето“. Изключително силно международно участие се очаква и в надпреварата при момичетата.
Над 350 таланти – бъдещи звезди на европейския и световния волейбол, взеха участие в първите две издания на турнира, организиран от „Левски София“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Ърбан спортовете с атрактивно шоу в столичния Северен парк...

Хиляди зрители аплодираха изявите на виртуозите в новите градски дисциплини, участници в започналия днес Ърбан феста &bd...

Прочети още keyboard_arrow_right