Центърът на София ще е блокиран заради футболния Левски - Айнтрахт, очакват се около 5000 немски фенове

Центърът на София ще е блокиран заради футболния Левски - Айнтрахт, очакват

Снимка: levski.bg

Феновете на "сините" отказаха на немците юмручен бой 20 на 20 преди футболния сблъсък

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) създава организация с железни мерки за сигурност в София в четвъртък. На 24 август на Националния стадион "Васил Левски" излиза Левски-София срещу Айнтрахт, Франкфурт в плейофен мач за влизане в групите на Лига на конференциите. Левски-София ще участва в плейоф на един от европейските клубни турнири за първи път от 13 години насам.

Двубоят е от 20 часа, но вече се извиха дълги опашки пред стадион "В. Левски" и "Георги Аспарухов" за билети, в продажба са от вчера. Фенове на „Левски” чакаха с часове, за да си купят билети за мача на тима срещу „Айнтрахт” (Франкфурт), съобщи Нова телевизия.

В органицазията за опазване на обществения ред СДВР са включили и общинската дирекция "Аварийна помощ и превенция". Центърът на София ще бъде блокиран заради мерките за сигурност. Особено щателно ще се проверяват фенове и зрители.

В София се очаква да пристигне една от върлите агитки в Европа - тази на Айнтрахт. Хард запалянковците са известни с палене на полицейски автомобили и сериозни хулигански действия в градсикя транспорт и хотели. Последните им разрушителни емоции бяха в Барселона.

По предварителна информация на стадион "Васил Левски" ще бъдат допуснати около 3000 фена на немската агитка, а се очакват в столицата да пристигнат над 5000. Феновете на Айнтрахт са предложили на фенове на "сините" преди футболният двубой да си организират юмручен бой 20 на 20. Сините запалянковци са отказали.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СДВР ще разчита на записи от дронове за мача в събота...

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в събота от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Пред...

Прочети още keyboard_arrow_right