Фандъкова: Няма пречка ЦСКА да постори нов стадион в съществуващите граници

стадион

Снимка: CSKA.bg

"ЦСКА-София" може да игради нов стадион в съществуващите граници на сегашния. Няма никаква пречка, това са манипулации", каза кметът на София Йорданка Фандъкова в отговор на журналистически въпрос, по време на представянето на приоритетите на "София - европейска столица на спорта". От Столичната община са заявили, че няма да има пречка от тяхна страна, стига собствениците на клуба да са готови с проект и финансиране, както и да не се излиза от рамките на съществуващата чашка, каза още столичният кмет. Собствениците могат да ремонтират сегашния или да изградят нов стадион само в границите на съществуващия "Българска армия", добави Фандъкова.

Притесненията си относно стадион "Българска армия", "ЦСКА-София" изразиха в писмо до министъра на спорта Красен Кралев, в края на миналата седмица. Те акцентираха, че не искат финансова помощ, а съдействие да започнат строеж. В социалната мрежа Кралев отговори с коментар, че очаква да види инвестиционните намерения на клуба.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right