Футболен маратон за ЦСКА през октомври

ЦСКА

ЦСКА

ЦСКА заминава за Банско

ЦСКА заминава за Банско, където ще проведе нов мини подготвителен лагер, точно както направи и месец по-рано в предишната пауза за националните отбор. Стойчо Младенов продължава да е недоволен от физическото и кондиционно ниво на състезателите си и опитва да изстиска максимума от тях в прекъсванията на първенството, съобщава Topsport.

Специалистът обаче е притискан от програмата. "Армейците" се борят на три фронта, а афишираните амбиции са за максимално добро представяне на всеки от тях. В рамките на 20 календарни дни ЦСКА ще изиграе 7 двубоя, което значи че тимът ще има мачове през по-малко от три дни. А никой от тях не изглежда лесен. Веднага след подновяването на шампионата, на 17 октомври, на "Българска армия" гостува Ботев (Пловдив), който дели първото място в класирането с Лудогорец. През изминалата кампания с много по-слаб състав, разбит впоследствие с 6:0 от Локо (Пловдив), "канарчетата" бяха на път да измъкнат една точка от Борисовата градина, като гол в самия край на Белтраме спаси армейците.

Само 4 дни по-късно за футболистите на Стойчо Младенов предстои срещата, в която те трябва да запазят шансовете си за излизане от групата си в Лигата на конференциите. На "Васил Левски" идва украинският Зоря (Луханск), който досега загуби с 1:3 от Бодьо/Глимт и 0:3 от Рома.

За четвъртък, 28 октомври пък е насрочен нов мач, в който "армейците" нямат право на грешка. Те посрещат Арда в 1/8 финален сблъсък от турнира за купата на България. Кърджалийци ще търсят реванш за загубата във финала през изминалата кампания, а победителят в двойката се излъчва в една среща.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЦСКА за мача с „Левски“: „Червени" и "сини" привърженици ще бъдат......

Футболен клуб ЦСКА излезе със съобщение към своите фенове за вечното дерби с „Левски“. Мачът ще се изиграе т...

Прочети още keyboard_arrow_right