Мъри: Засега в „Левски“ София няма оферта и за 1 евро

Мъри: Засега в „Левски“ София няма оферта и за 1 евро

Снимка: БНР

Сините чакат PCR теста на Цунами

Наставникът на „Левски“ Станимир Стоилов говори пред репортерите преди заминаването на отбора на подготвителен лагер в Турция. Мъри заяви, че Билал Бари ще бъде глобен от клуба. Специалистът подчерта, че за да има входящ трансфер при "сините", трябва първо да има изходящ, но засега няма оферти за играчите от тима му.

"Засега всичко е наред, изчакваме да излезе само PCR тестът на Цунами, за да видим дали ще пътува с нас, всички други са на линия, очаквам да свършим една добра работа. Нямам големи притеснения, имаме наличен брой футболисти, клубът осигури перфектни условия да се готвим, задължени сме да ги използваме и да играем по-добре от миналата година“, каза Станимир Стоилов, предаде Sportal.

Нямам впечатления още от Уелтън, вчера беше една разходка по терена. Медицинските изследвания от клиниката все още не са готови, но съм доволен от кондиционното състояние на играчите, на базата на нашите тестове, които направихме. Изненадан съм само от Бари, но ще го глобим и ще го върнем, където трябва, добави още Стоилов.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right