Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София

-

Снимка: "София - европейска столица на спорта"

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The President's Cup, съобщават организаторите.

Единадесетото издание на турнира е организирано от най-успешния карате клуб в България за последните 15 години КК „Цанев“, съвместно с президентство на Република България и със „София – световна столица на спорта“. Турнирът ще се състои в столичната Асикс арена тази събота, 20 април, откриването е насрочено за 13 ч.

Състезанието е едно от най-престижните в Европа, поради което отново събира много световни и европейски шампиони и медалисти, сред участниците ще бъде и олимпийската ни шампионка от Токио 2021 Ивет Горанова. Някои от представените в българската столица държави определиха Sofia Open като квалификационен турнир за предстоящото Световно първенство за кадети, юноши и девойки, мъже и жени до 21 години, което е насрочено за края на годината в Лидо ди Йезоло (Италия).

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right