Оборудването на Европейското по вдигане на тежести в София ще е като това в Париж

Оборудването на Европейското по вдигане на тежести в София ще е като това в

Снимка: Българска федерация по вдигане на тежести

Българската федерация по вдигане на тежести е избрала световния лидер в оборудването за този спорт – ZKC, за официален доставчик за Европейското първенство, което ще се проведе в София през февруари 2024 г., съобщават от Федерацията.

"Оборудването на ZKC е избрано и ще бъде използвано във всички олимпийски квалификации, както и на предстоящите Олимпийски игри в Париж през 2024 г. Тази последователност в подбора на оборудване за големи състезания гарантира, че спортистите, които се състезават на Европейското първенство в София, ще имат възможността да се състезават при същото качество и стандарти, които могат да очакват на олимпийско ниво. Репутацията на ZKC за качество, издръжливост и прецизност съвпада напълно с нашата визия за Европейското първенство в София. Ние сме посветени на идеята да предоставим на спортистите възможно най-добрата среда за състезание и това партньорство играе решаваща роля за изпълнението на това обещание", заяви президентът на Българската федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид.

Той подчерта, че това партньорство ще допринесе значително за успеха на събитието, предлагайки на спортистите възможност да се представят по най-добрия начин с оборудване от световна класа.

„Докато се подготвяме да посрещнем най-добрите европейски спортисти по вдигане на тежести в София, ние се ангажираме да поставим нови еталони в качеството на състезанието и условията за спортистите", добави президентът на Българската федерация по вдигане на тежести.

Европейското първенство по вдигане на тежести ще се проведе от 12 до 20 февруари 2024 г. в "Арена София" и е квалификация за Олимпийските игри в Париж.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right