След отстраняването на фаворитите Милев-Несторов излизат на 1/4 финал срещу Ескобар - Недовесовна на Sofia Open

След отстраняването на фаворитите Милев-Несторов излизат на 1/4 финал срещу

Снимка: Sofia Open'23

Мачът на родния тандем е на корт 1 в Арена София не преди 15 часа

В третия ден от основната схема на Sofia Open 2023 от мощна подкрепа ще имат Янаки Милев и Пьотр Нестeров. В „Арена София“ тандемът излиза в интригуващ четвъртфинал на двойки срещу Гонсало Ескобар и Александър Недовесов.

Еквадорецът и казахстанецът се наложиха със 7:5, 6:2 срещу поставените под №4 австрийци Александер Ерлер и Лукас Мидлер.

В същото време участващите с „уайлд кард“ българи, определили себе си като Чука и Стената на пресконференция след триумфа, детронираха защитаващия титлата си при дуетите Давид Вега Ернандес и неговия партньор през този сезон Иниго Сервантес с 6:3, 6:4 за 65 минути.

Янаки и Пьотр след успеха: Наричайте ни Стената и Чука

В осмото издание на турнира от сериите АТР 250 Янаки и Пьотр имат възможност да влязат в историята, ако достигнат полуфинал. В четвъртък, не по-рано от 15:00 ч. на Корт 1 тандемът ще опита да стане първият български такъв, влязъл в Топ 4 на Sofia Open.

Може да ги подкрепите на живо, а билетите ще намерите в платформата Eventim.bg, както и във всички партньорски мрежи.

„Бих призовал всички любители на тениса да ни подкрепят, би било страхотно да играем отново пред родна публика на такова събитие“, призова Пьотр Нестеров.

Турнирът се провежда с подкрепата на Inbet, Нова Броудкастиг Груп, А1, Diema Extra, Електрохолд, Софиямед, Първа инвестиционна банка, Europa Bullion, Министерството на младежта и спорта и Министерството на туризма.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right