Турнирът по гимнастика "Дани Вълчев" събира състезатели от 11 клуба в столичната зала "Раковски"

Турнирът по гимнастика "Дани Вълчев събира състезатели от 11 клуба в столич

Снимка: "Левски-Спартак"

Състезатели по гимнастика от 11 клуба в България ще мерят сили на турнир за деца "Дани Вълчев" в софийската зала "Раковски". 115 деца се участват в турнира на 17 юни, който е в памет на загиналия преди 6 години Дани Вълчев.

9-годишният гимнастик на "Левски-Спартак" загина, преди 6 години,заедно с майка си автомобилна катастрофа на пътя Ловеч-Плевен.

Състезанието е с формат многобой за възрастовите групи - деца, момчета и момичета младша и момчета и момичета старша възраст.

"Медали ще има за всички участници, защото това състезание трябва да е по-скоро помен за едно дете, което обичаше гимнастиката. Дани оценяваше и харесваше безкрайно това което прави. И ние искаме всички деца, които участват да турнира да бъдат щастливи. На състезанието ще присъства и бащата на Дани, защото той помага за всичко в нашия клуб и се включва в инициативите, които организираме за нашата любима гимнастика. Изключително сме му благодарни, защото е до нас", сподели личният треньор на Дани Вълчев - Илия Янев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right