Волейболистката Елица Василева подкрепи "Предизвикай се с кауза" в зала "Левски София" (ВИДЕО)

Волейболистката Елица Василева подкрепи "Предизвикай се с кауза" в зала "Ле

Снимка: Уикипедия

Националката призова да играем волейбол благотворително на 18 юни

Голямата звезда на женския ни волейбол Елица Василева отправи призив към приятелите на волейбола да поиграят благотворително на 18 юни, съобщиха организаторите от агенция Events Managment Bulgaria.

"За мен е удоволствие да подкрепя благотворителната инициатива "Предизвикай се с кауза". 18 юни, зала "Левски София". Включете се и вие", заяви Елица Василева в специално видео към хората, обичащи спорта и обичащи да помагат. Преди това и голямата звезда на мъжкия национален отбор на България Цветан Соколов отправи предизвикателство към всички желаещи да поиграят с него на 18 юни, като се включат в инициативата на фондация "Заедно в час".

Откритият семеен турнир по волейбол “Предизвикай се с кауза, събери приятели и ела да играеш!“ ще се проведе на 18 юни в спортна зала “Левски София“ и на новото външно игрище за волейбол в комплекса Garitage Park в непосредствена близост до залата. В турнира са предвидени четири категории (деца от 8 до 10 г. с двама възрастни; деца от 10 до 13 г. с двама възрастни; юноши и девойки над 15 г.; и мъже и жени - смесено или от един пол).

Желаещите да участват трябва да се регистрират най-късно до 15 юни т. г. на tfaforms.com. Всички регистрирани участват и в томбола със страхотни награди за приключенци.

Българската федерация по волейбол също застава зад каузата на благотворителната инициатива “Предизвикай се с кауза” и подкрепя работата на фондация “Заедно в час” като партньор.

Целта на благотворителната инициатива “Предизвикай се с кауза” е да обедини хора на различна възраст, без значение от тяхната физическа подготовка, като ги провокира до 18 юни да изпълнят лично спортно предизвикателство в подкрепа на достъпа до качествено образованието за всяко дете в България.

Инициативата се организира от фондация “Заедно в час” за втора година и е родена от примера на вдъхновяващи хора, които през годините подкрепят организацията чрез физически изпитания – участия в маратони, велотурове из Европа и най-различни активности.

Сред инициативите през 2022 г. е и уникална CrossFit тренировка с кауза, която ще се проведе на 11 юни в Sports Center Garitage. Всичко за инициативата "Предизвикай се с кауза" може да се открие на официалния сайт на "Заедно в час".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 39 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (30%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 17 Гласове)
Общо гласували: 151 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right