Пуснаха конкурс за управителите на 10 общински ДКЦ-та

Конкурс за управители на ДКЦ-та

Снимка: Столица.bg

Столичният общински съвет обяви конкурс за управители на 10 от ДКЦ-та на Столична община. Под управлението на Московска 22 в София има 21 поликлиники. Нови ръководители ще се избират за III, VII, XIV, XV, XVI, XX, XXII, XXVIII, XXIX и XXX ДКЦ. Поводът за обявяването на конкурс е изтичането на мандата на досегашните управители.

Кандидатите трябва да имат степен "Магистър" по медицина, може и дентална или здравен мениджмънт. Да имат най-малко 5 години трудов стаж като лекар и да не са осъждани за умишлени престъпления от общ характер. Всеки от тях трябва да представи писмена разработка на тема „Програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период”, която ще е в отделен плик.

За събеседването кандидатите за управители на общинско лечебно заведение трябва да се подготвени по темата „Мястото и ролята на лечебното заведение в здравната система, повишаване качеството на медицинското обслужване, приоритети за бъдещото развитие”, показват изискванията на конкурса на сайта на СОС.

Документи се подават до 10 юни т. г. в деловодството на Столична община на ул. Московска 33. Отварянето на документите за проверка ще бъде на 11 юни т. г. Допълнителна информация може да се получи в дирекция "Здравеопазване" на Столична община.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Национална кардиологична болница подкрепя децата в риск...

Споразумение сключиха фондация „За нашите деца“ и Националната кардиологична клиника в София, съобщава Медиа...

Прочети още keyboard_arrow_right