Дъщерята на Наско от БТР с първи моноспектакъл в София

Дъщерята на Наско от БТР с първи моноспектакъл в София

Снимка: facebook

Мартина Пенева представя моноспектакъла „Аз победих“

На 2 и 9 декември от 19:30 в Yalta art room, Spam studios ще представи най-новия моноспектакъл „Аз победих“ от Ярослава Пулинович.

След като 2021-та беше много успешна година откъм награди и международни партньорства за SPAM studios – номинация за режисура за Ана Батева за моноспектакъла „Мечтата на Наташа“ от наградите „Златен Кукерикон“ на Сатиричен театър и награда ИКАР за дебют за Поля Йорданова за „Мечтата на Наташа“, сдружението е на път да реализира най-новия си моноспектакъл „Аз победих“ от Ярослава Пулинович. Представлението е втора част на вече нашумелия моноспектакъл „Мечтата на Наташа“, а главната и единствена роля поема младата актриса Мартина Пенева.

„Аз победих“ ще ни срещне с талантливата, много успешна и амбициозна Наталия. Само на 16 години, а вече има няколко дипломи за пеене, плуване и танци. Но колкото и да е единствена, различна и уникална, и тя като всички останали момичета се влюбва и хлътва. А това отвсякъде е повод за конфликт.

И понеже мечтата на Наташа се оказа наболяла тема, Наталия решава да възвърне на удара. Защото тя, на която също й викат Наташа, няма как да остане безразлична към грубото отношение от страна на нейната съученичка.

Както в моноспектакъла "Мечтата на Наташа", и тук темата за възпитанието на децата е в основата на представлението. С тази разлика, че героинята е максимално обгрижена от родителско внимание.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right