Моноспектакълът „Камбаната” в София e с нова дата

Моноспектакълът „Камбаната” в София e с нова дата

Снимка: Столица.bg

Събитието ще се проведе на 8 декември в зала 1 на НДК

Софийската премиера на спектакъла „Камбаната” - едно от специалните събития  на Киномания, ще се проведе на 8 декември, а не на 26 ноември, както беше обявено първоначално. Зрителите ще могат да видят постановката в зала 1 от 19:00 часа, съобщиха организаторите.

Билетите ще важат без презаверка, а тези, които искат да върнат закупените такива, могат да го направят на касите на НДК в срок до 30 ноември.

„Камбаната” е кинематографичен моноспектакъл на Деян Донков по едноименния роман на Недялко Славов. Трагичен разказ за сложния, изпълнен с драматични препятствия път на бивш затворник, който стига до катарзис и просветление, които му дават любовта и вярата. В ролята на душата на престъпника ще видим оркестъра „Карандила” с изпълнения на живо. Самият Донков, вярва, че всеки човек е  храм, а чрез спектакъла търси път към човешкото сърце, което камбаната олицетворява.

Засега не се планира друго изиграване на представлението на софийска сцена. Всички промоции и отстъпки, свързани със спектакъла остават в сила.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right