Народен театър „Иван Вазов“ предлага специален пропуск за най-верните си фенове

Народен театър „Иван Вазов“ предлага специален пропуск за най-верните си фе

Снимка: Столица.bg

14-часов театрален маратон очаква най-запалените почитатели на Народния театър. Това ще се случи на 19 ноември благодарение на инициативата „Нощ на театрите“, съобщават от културната институция.

Със специален NT pass 100 души ще имат достъп до всички 7 представления от програмата за този ден. Предвидени са срещи с любими актьори, писатели и режисьори – Христо Мутафчиев, Юлиан Вергов, Диана Добрева и Александър Секулов. Притежателите на специалния пропуск ще могат да надникнат и зад Голяма сцена, където се случва истинската магия на театъра.

За пръв път в историята на „Нощ на театрите" Народният театър предлага целодневна програма от 10:00 до 23:59 часа, която включва спектакли на всяка една от сцените, включително и двете нови сценични пространства.

Всички зрители ще могат да си купуват билети за представленията от програмата – „Неведение" (11:00 ч.), „Плач на ангел" (14:00 и 19:00 ч.), „Караконджул" (15:00 ч.), „Народът на Вазов" (19:00 ч.), „Шърли Валънтайн" (19:30 ч.), „Фиеста" (23:00 ч.).

Освен това посетителите ще могат да хапнат в обособения Food corner, да разгледат фотографската изложба на Стефан Н. Щерев, да посетят новия музей с театрален реквизит и костюми, а също така да си вземат книги от Pop-up книжарницата.

Билетите за представленията са в продажба от началото на месеца, а на сайта на Народния театър вече е достъпна и опцията за закупуване на NT pass.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right