Орлин Павлов с предколеден концерт в столичната зала „България“

-

Снимка: БНР

Един от най-вълнуващите български гласове с характерен и разпознаваем тембър - Орлин Павлов, ще подари една незабравима предколедна вечер на своите почитатели в столичната зала „България“, съобщи БНР.

Чаровният изпълнител на любимите хитове „Вместо мен“, „Лорейн“, „Още малко“ е предвидил едно пътуване във времето на музиката от 50-те, 60-те и 70-те години на миналия век, отбрана селекция от коледни емблематични песни, както и негови популярни хитове, аранжирани специално за Биг бенда на БНР. Изключителните музиканти от Биг бенда на БНР с диригент Антони Дончев ще партнират за първи път на изпълнителя.

През годините на своята творческа кариера Орлин Павлов участва в над 30 концертни спектакъла. Носител е на множество награди като „Албум на годината“ на годишните музикални награди на Телевизия ММ за албума "Alone“, представя страната ни в първото ѝ участие на Международния конкурс „Евровизия“ и др.

Началото на "Предколедна магия" е в 19,00 часа на 18 декември, в зала "България".

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right