Председателят на СОС присъства на празничен концерт за 3-ти март в Дружба

Председателят на СОС присъства на празничен концерт за 3-ти март в Дружба

Снимка: Дом на културата "Искър"

Председателят на СОС Цветомир Петров присъства на празничения концерт по случая националния празник 3-март в Културен дом "Искър" в Дружба. Редом с кмета на район "Искър" Ясен Русев и общински съветници се наслаждаваха на българска народна музика и танци.

"Преди 146 години нашата страна започва своя път към свободата, за да достигне до съединението и независимостта си. Демокрацията в България, която е изключително трудно изкована, във времето си нямаше да бъде същата и нямаше да може да бъде постигната без онзи подвиг на героите дали живота си за това днес да бъдем равни сред други европейски народи", каза председателят на СОС Цветомир Петров.

Снощи в залата свири и Софийският духов оркестър с диригент Юли Дамянов, формация "Ладена", а в програмата участваха и фолклорният ансамбъл "Искри" към Дома на културата "Искър", както и ученици от 108-мо СУ "Никола Беловеждов".

Участниците грабнаха сърцата на публиката със своя талант, прекрасно изпълнение на духова музика и празнична програма.

"За мен бе удоволствие да бъда част от празничния концерт на район "Искър", посветен на 3-ти март. Гостувах в един от най-зелените райони на София. Както споделих и пред гражданите - наш приоритет е да увеличим облагородяването на междублоковите пространства и градини", сподели Цветомир Петров във фейсбук.

Русев поздрави гости и участници в концерта и пожела на всички да бъдат здрави, свободни, развиващи се и заедно да продължат да отбелязват много светли дни, съобщиха от Дом на културата "Искър".

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right