Шведските готик метъли Draconian за първи път в София

Шведските готик метъли Draconian за първи път в София

SME

Готик метъли Draconian пристигат в България

По специална покана на Sofia Music Enterprises, шведската дуум/готик метъл банда Draconian пристига в България за първи път в 27-годишната си кариера. На 1 октомври 2022г. Joy Station клуб ще бъде домакин на един от най-опияняващите и завладяващи метъл концерти, на които някога сте присъствали!

От издаването на дебютния им албум през 2003г. досега, Draconian остават верни на стила си. Мощния вокален “growl” на Anders Jacobsson, заедно с мелодичните и атмосферни женски вокали на Heike Langhans, създават специфичните за бандата вокални контрасти в стил „Красавицата и звяра”, съобщиха от SME.

Преди точно една година групата издаде седмия си студиен албум – „Under A Godless Veil”, чиито парчета феновете на Draconian биха определили като по-изтънчени и медитативни. Очакваме с нетърпение да ги чуем на живо, а бандата смята да ни разходи из цялото си творчество с най-добрите парчета от старите им албуми.

Специален гост на концерта на Draconian в София ще е гръцката melodic blackened death метъл банда – Nightfall, които заедно с Rotting Christ и Septicflesh образуват Светата Троица на гръцкия метъл. След осем години затишие, Nightfall се завърнаха ударно и по-рано тази година издадоха десетия си студиен албум – „At Night We Prey”. Групата обещава, че освен парчета от новото издание, ще изпълнят и неща, които никога не са свирили на живо. Пригответе се да се потопите в дебрите на мрака и безвремието, защото Draconian и Nightfall ще се докоснат до най-тъмните кътчета на душата ви…

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right