Столичният Театър 199 започва годината с нова премиера

-

Снимка: Театър 199 "Валентин Стойчев", Симон Варсано

Театър 199 „Валентин Стойчев” представя в петък вечер, 12 януари, новата си премиера - „Списък на всички страхотни неща“.

Моноспектакълът на актьора Милко Йовчев е по текст на Дънкан Макмилан и Джони Донахю. Преводът, използван за спектакъла е на Калина Лазарова, а постановката е на Боряна Йовчева.

„Списък на всички страхотни неща“ е представление за човешката устойчивост в моменти на сериозни изпитания. Една история за надеждата, която съществува в малките неща около нас. Героят в пиесата расте, а заедно с него расте и неговият списък от сктрахотни неща. В този свят на мечти и страх, несигурност, страст, любов, тъга, риск, вина и прошка… разказвачът ни въвлича в своята история. Кара всеки един от нас да погледне в себе си и да се замисли върху своя собствен списък, който със сигурност се крие там.

Спектакълът е изграден на принципа на импро театъра и публиката се превръща в „съучастник“ в това, колкото комедийно, толкова и докосващо душата изживяване. Въпреки сериозната тема и затрогващия разказ, усещането е за светлина и лекота. И – най-вече – за споделеност!

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right