Военният театър с първо представление на закрито- маски и коронавирус в пиесата

Военният театър с първо представление на закрито- маски и коронавирус в пие

Снимка: Театър "Българска армия"

Комедията "Да разлаем кучетата" е първото представление на закрито, с което актьорите от Военния театър отново ще се срещнат с любимата си публика на столичната улица "Г.С.Раковски". Това ще стане днес от 19 часа.  
 
Като провокация към своите първи зрители „на закрито” в Летния театрален сезон, режисьорът Иван Урумов и актьорите в спектакъла умело вплитат в сюжета на комедията и темата за коронавируса. А защо забавните герои на сцената, в чиито образи влизат Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, ще играят с маски – ще разберат зрителите тази вечер. 
 
От Театър "Българска армия" информират,че с оглед на безопасността на зрителите в залата, са въведени правила за влизане и излизане на публиката. На входа на залата са обособени кътове с дезинфектант. Фоайетата, сцената и зрителната зала се дезинфекцират преди и след всяко представление. 
 
По предписанията на РЗИ, носенето на маски в театъра е задължително. 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right