Френска звезда аплодира в София българския вариант на пиесата „Моето мъжко момиче“

photo_library
  • Френска звезда аплодира в София българския вариант на пиесата „Моето мъжко

    Снимка: Communications and PR Manager

  • Френска звезда аплодира в София българския вариант на пиесата „Моето мъжко

    Снимка: Communications and PR Manager

Френската звезда Жад-Рос Паркер аплодира в София българския вариант на собствената си пиеса „Моето мъжко момиче“ в „Théatro отсам канала“. На сцената у нас спектакълът оживява през актьорите Мая Бежанска, Михаил Билалов, Теона Димова и Асен Данков под режисурата на Димитър Стефанов.

„Изключително съм впечатлена от изпълнението на българския творчески екип. Възхищавам се на професионализма и подхода, с които е реализирана пиесата. Забавлявах се през цялото време, а с мен и цялата публика. Вярвам, че това е истинското признание за качеството на един спектакъл“, сподели Жад-Рос Паркер.

„Моето мъжко момиче“ пренася зрителите в разгара на мръсна политическа кампания, която е на ръба на провала заради една дълго пазена тайна. В центъра на историята са Карла - шармантна и динамична жена, и съпругът ѝ Франсоа. Вече 30 години техният бляскав живот в сърцето на Париж не може да бъде разклатен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото ѝ. То се стоварва като парен чук върху Франсоа и е на път да убие както кариерата му на политик, така и съвършения семеен тандем с Карла. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената им дъщеря Луиза и нейният бъдещ съпруг също имат какво да добавят в картинката.

Спектакълът съчетава блестящ диалог, умни аргументи, сблъсък на крайни гледни точки и, разбира се, нула политическа коректност.

„Моето мъжко момиче“ обещава 90 минути в най-добрите традиции на горещата френска комедия.

Сценограф на постановката е Ясмин Мандели, автор на музиката е Милен Апостолов. Представлението е реализирано от Драматично-куклен театър „Иван Радоев“, Плевен.

Следващата дата на „Моето мъжко момиче“ е 29 октомври, отново в „Théatro отсам канала“ в София.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Под купола на Ларгото в София ще гледаме спектакъла "Италия танцу......

Националният хореографски център Aterballetto ще представи второто издание на спектакъла "Италия танцува" в София на 27 ...

Прочети още keyboard_arrow_right