Новините в София: Най-важното за деня 11 септември 2023 г.

Новините в София: Най-важното за деня 11 септември 2023 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 11 септември.


Директорът на "Шейново": Няма да кандидатствам за поста отново

След съмнителен конкурс, на който за директор на болница "Шейново" е назначен човек, който въобще не е кандидатствал за поста, д-р Румен Велев не възнамерява да се явява отново, каза пред btv той.

Програма до 2029 г.: Столична община ще купува 15 тролея, електробуси и трамваи за новата релсова линия по "Копенхаген" (ВИДЕО)

Транспортът в столицата изпитваше редица затруднения заради пандемията и повишаването на цените на горивата, но до голяма степен тежкото предизвикателство беше преодоляно. Това съобщи председателят на транспортната комисия в Столичния общински съвет Замфир Зарков, който представи част от подобренията, предвидени от общинарите.


Ретро влак ще пътува от София до Банкя

Любителите на ретро влаковете ще могат да си подарят пътуване с парен локомотив между София и Банкя на 23 септември, съобщават от БДЖ.

Полицаи от Своге спасиха бедстващ столичанин в планината

След 4-часово търсене полицаи от Своге откриха и спасиха бедстващ турист в планината, съобщават от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден малко след 11 часа вчера на тел. 112. Било е съобщено за бедстващ турист с предполагаемо местонахождение в землището на с. Церецел.

Председателят на СОС: Всички населени места в Нови Искър са с нови спортни площадки (СНИМКИ)

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев и кметът на район „Нови Искър" Даниела Райчева откриха обновена многофункционална спортна площадка в с. Чепиници.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 3 май 2024 г....

Времето на 3 май 2024 г. Облачно, дъждовно и по-студено от вчера ще е времето в София днес. Сутринта термометрите ще по...

Прочети още keyboard_arrow_right