Новините в София: Най-важното за деня 2 октомври, 2020 г

София

Снимка: Столица.bg Зорница Митин

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 2 октомври 2020 г.

Камион "Скания" удари травмай 23 на Искърско шосе (СНИМКИ)

Камион и трамвай 23 катастрофираха рано тази сутринт на кръстовището на "Христофор Колумб" на Искърско шосе в Дружба. За щастие няма пострадали хора, щетите са само материални. В трамвай 23 е имало само един пътник. Движението на трамваите по трасето на 20 и 23 е възстановено.

Пребит е Валентин Михов между блокове в Младост 3

Бившият президент на БФС е причакан от трима в безистен в квартала, единият е бил с палка Валентин Михов е пребит тази нощ в Младост 3, след завършването на мачовете. Бившият президент на БФС е бил нападнат в междублоково пространство в квартала. За инцидентът потвърди самият той пред Нова телевизия.

В Южния парк стартира "Да надбягаме деменцията заедно"

Бягането "Да надбягане деменцията заедно" е на 3 октомври т. г., събота, от 9.00 часа в Южния парк в София. Сдружение “Алцхаймер България” ще се включат с кауза за здравна превенция чрез спорт в редовното съботно 5 км бягане.

Корнишон за закуска в столичното 129 училище

Продължават проблемите с храненото на децата в софийски училища. След скандала и прекратен договор на фирмата в 126 училище, район Триадица, възмутени родители продължават да публикуват подобие на закуска в социалната мрежа. Тази сутрин за закуска са раздадени корнишони в 129 училище "Антим I" в район Оборище. "Сега ще надцакам лещата и пържолата", написа иронично родител.

Добротворци: Шофьор слезе от колата, за да помогне на възрастен да мине по зебра (ВИДЕО)

Не се чува нито един клаксон от чакащата колана автомобили по "Гоце Делчев" Възрастен и трудно подвижен мъж неочаквано получи помощ от шофьор на столичния бул. "Гоце Делчев". Нищо недопозиращият мъж с две патерици тръгнал да пресича на пешеходна пътека, но трудно ходел.

Задават се яки проверки и солени глоби за неправилно паркиране в София

На вниманието на шофьорите в столицата. От средата на октомври се задават засилени проверки и солени глоби за неправилно паркиране- на тротоара или  в  зелени площи. Виновните ще поучат фиш, като глобата е от 20 до 200 лева, разказват от Нова телевизия.

Без коли около Националния стадион заради мача ЦСКА 1948 и Ботев/Пловдив/

Промени в движението има днес заради мача между ЦСКА 1948 и Ботев/Пловдив/на стадион "Васил Левски". Срещата започва в 20.15 ч. Има улици, по които са забранени престоят и паркирането на леки коли, съобщават от Столична община.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 27 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 27 април. Шофьор с отнета книжка катастр...

Прочети още keyboard_arrow_right