Новините в София: Най-важното за деня 21 януари 2024 г.

Новините в София: Най-важното за деня 21 януари 2024 г.

Снимка: Фейсбук, Забелязано в София, Borislav Ivanov

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 21 януари.

Дупчат и изливат 18-метрови пилоти на метростанцията при Арена София (СНИМКИ/ВИДЕО)

И в събота и в неделя работата на обекта не спира, видя Столица.bg. "Ние си знаем кога ще почиваме", споделят работниците. Вече има няколко излети бетонови стълба с диаметър около 60 см. Снегът е покрил разкопаната строителна площадка, направен е и изкоп на нивото на пътя. От пробитата земя помпа изхвърля вода и финна кал, бентонитов разтвор.

Разкриха нови 4 спирки „по желание“ на автобусна линия № 66 до Витоша

Спирки „по желание“ разкриха по маршрута на автобусна линия № 66 в планината Витоша, съобщиха от Столична община. Те са действащи от вчера, 20 януари т. г. Целта е да се подобрят условията за придвижване на гражданите в планината Витоша. Това ще даде възможност на гражданите за по-лесен достъп до планината.

Пързалки и без кънки в центъра на София (СНИМКИ)

И в центъра на София тази сутрин има доста "клинини пътеки". В голяма снегът превърна централния бул. Витоша от "Патриарха" до Съдебната палата. Настилката е около 2 см лед и няма минаване, само пързаляне, кой както може - на крака, на колене, видя Столица.bg тази сутрин. Който премине успешно, без да го боли, стига до СЪдебната палата. А там висулки застрашават главата му. Има ги по стрехите на сградата, по дърветата. И там да се чуди човек къде да гледа. Покрай сградата пързалка, а отгоре висулки. Ако работниците на фирмите по чистота почиват в снежната неделя, през юни ли ще чистят леда в центъра на София?

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 2 май 2024 г....

Времето на 2 май 2024 г. Предимно облачно ще е времето в София днес. Сутринта термометрите ще показват около 10-11 град...

Прочети още keyboard_arrow_right