Новините в София: Най-важното за деня 3 февруари 2024 г.

Новините в София: Най-важното за деня 3 февруари 2024 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 3 февруари.

Задържаха наркодилъри в Горни Богров

Дрогата е била готова за продажба - разпределена на дози в 620 пликчета. Според Нова телевизия единият от задържаните е Владо с прякор Дебелия, известен на МВР, но неосъждан. В групата за наркоразпространение има и 21-годишна жена без криминално досие, която също е арестувана. Третият, с прякор Германеца, е известен на органите на реда и осъждан.

Жена е със счупени ребра при катастрофа на столичния "Царица Йоанна" (СНИМКИ)

Жена е с счупени ребра при катастрофа на три лекиа автомобила в Люлин. Инцидентът е станал снощи на бул. "Панчо Владигеров" и "Царица Йоанна" около 21 часа, съобщиха във фейсбук групата Катастрофи в София. Заради сблъсъка "Царица Йоанна" бе затворен за движение - временно. Има пострадали хора и броени минути след подаване на сигнала за броени минути са пристигнали няколко линейки 

След протеста срещу кмета на Илинден: Няма кмет, няма пари! (ВИДЕО)

Обидни квалификации по свой адрес чуха гражданите на столичния Илинден от кмета Емил Бранчевски и заместника му Радослав Колев. В комуникация във фейсбук Банчевски, който е коремен хирург, нарече хората мишоци. Заедно със заместника си вчера наблюдаваха протестиращите граждани, които искат оставката му като кмет от прозорец в общината. Тогава някой нарича гражданите "копеленца". Това се вижда и чува от видео, публикувано във фейсгрупата "Света Троица". Според хората, "автор" на "копеленца" е зам.-кметът Колев.

Покриха с мрежа спортна площадка в Слатина, "спасиха" прозорците на съседите

Усилено продължава работата по спортното игрище в парк "Гео Милев", район Слатина. Това е първата от трите спортни пощадки, който районната администрация взе от Столична община и започна да ги ремонтира и облагородява. Децата вече се радват на игрището и активно спортуват. И сигналите от съседните жилищни сгради се се увеличили за прелитащите над оградата топки. Това е и причината площадката да бъде покрита в мружа, за да се "спасят" съседските прозорци.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 28 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 28 април. Подпорна стена на "Струма" се ...

Прочети още keyboard_arrow_right