Новините в София: Най-важното за деня 5 юни 2022 г.

Новините в София: Най-важното за деня 5 юни 2022 г.

Снимка: Столица.bg

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 5 юни 2022 г.

Близки на починал пациент биха лекар в Самоков

Лекар от Спешния център в Самоков, област София, е бил нападнат и бит вчера, съобщава Нова телевизия. Група мъже са нахлули в болницата, за да се саморазправят с медиците. “Става дума за нападение над лекар, който е бил ударен по главата, гърба и гърдите. Нападнати са още една фелдшерка и две други мед. сестри”, разказа д-р Ивелина Трендафилова, началник на "Спешна помощ" в Самоков


Над 1000 нарушения по пътищата заснема КАТ – София ежедневно

Над 1000 сериозни нарушения по пътищата се заснемат всеки ден в столицата. Най-фрапиращият случай е от преди няколко дни – шофьор кара с 200 км/ч на Южната тангента при ограничение от 80 км/ч, съобщи началникът на „Пътна полиция“ към СДВР Тенчо Тенев в ефира на Нова телевизия.


Шефът на КАТ – София: Ще има уволнения заради схемата с пререгистрации на МПС

Повече от десет души ще бъдат уволнени заради схема с регистриране на едно превозно средство като друго. Целта е била по-нисък данък и застраховка. Установени са над 250 подобни случая. Това каза началникът на „Пътна полиция” към СДВР Тенчо Тенев в ефира на Нова тв.


Гонка и сирени в кв. "Стрелбище, полицията задържа мъж

Екшън с преследване на полицията се разигра днес следобед в столичния кв. „Стрелбище“, съобщават във Фейсбук групата „Катастрофи в София“. Гонката е станала на ул. „Боровец“ и ул. „Дедеагач“ около 15:00 ч. Все още не е ясно каква е причината за преследването, но на място е пристигнала патрулна кола с включени светлини и сирени.


Повдигат две обвинения срещу биячите на лекаря в Самоков

Районната прокуратура – Самоков повдигна две обвинения срещу мъжете, нападнали медици в Спешния център в града. Едното е за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице, а другото - за хулиганство.



Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Новините в София: Най-важното за деня 28 април 2024 г....

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин с акцентите от София на 28 април. Подпорна стена на "Струма" се ...

Прочети още keyboard_arrow_right