Времето и предстоящите събития на 15 март 2022г.

-

Снимка: Столица.bg

Времето на 15 март 2022 г. :

Днес в столицата ще е ясно и слънчево. Температурите ще са малко по-високи. След обяд от северозапад облачността, средна и висока, ще започне да се увеличава. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Температурата в града през деня ще достигне до 10 градуса.

Над планините ще е слънчево. След обяд от северозапад ще започне увеличение на облачността, отначало средна и висока. Ще духа слаб, по билата до умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 2°, на 2000 метра - около минус 3°. Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за март - слабо ще се понижи.

Предстоящи събития :

9:30 ч. В "София тех парк" и онлайн ще се проведе традиционната среща на бизнеса с правителството на България. Събитието се организира за 16-та поредна година. Водеща тема на форума тази година ще бъде кризата в Украйна и последствията за Европа и България.

10:00 ч. Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие към Столичен общински съвет ще проведе заседание онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка. Заседанието ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

10:30 ч. В "София хотел Балкан" синдикатът на българските учители (СБУ) и фондация "Конрад Аденауер" организират Национална конференция "Взаимодействието и сътрудничество между средното и висшето образование - фактор за ефективна и пълноценна подготовка на педагогическите кадри".

11:00 ч. Постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичен общински съвет ще проведе заседание ще проведе заседание онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка. Заседанието ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

13:00 ч. Постоянната комисия по финанси и бюджет към Столичен общински съвет ще проведе заседание в зала 1 на ул. Московска 33 и онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка. Заседанието ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

15:30 ч. Комисия по международно сътрудничество и туризъм, европейски програми и проекти към Столичен общински съвет ще проведе заседание онлайн чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка. Заседанието ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития на 28 април 2024 г....

Времето на 28 април 2024г.: На Цветница ще е цветно и сдлънчево. Времето днес ще е с ясно небе, за цвят от време на вре...

Прочети още keyboard_arrow_right