Любо Пенев: Бях подкрепян единствено от привържениците на клуба

Любослав Пенев

Снимка: cska.bg

През трите месеца, през които Любослав Пенев бил треньор на ЦСКА е водил и битка срещу некоректните съдийски решения, с които е ощетяван отбора. "В несъвместимата ми с треньорската работа дейност, получих подкрепата единствено на привържениците на клуба, заявява бившият вече селекционер на червените в официално обръщение.

По-рано днес той подаде оставка и бе отменена пресконференцията преди мача с Черно море. Все още не е ясно, кой ще води червените за предстоящия мач с варненци. Пенев споделя, че ръководството на клуба не е застанало за гърба му и не е азело позиция срещу явната несправедливост да се ощетява тима със съдийските решения.

Селекционерът е станал свидетел на поведение, което не обединявало футболистите в тима, а водело до демотивация на част от тях и разделяне на отбора на групички.

"Работата на екипа ми през последните три месеца доведе до една пълна промяна в отбора и показа правилния път ,по който трябва да се върви. За да си шампион и победител обаче трябват още няколко неща: време, търпение, професионализъм на всички нива и единност в клуба. Не намерих част от тези фактори в ЦСКА. За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години, особено когато срещам тиха, но яростна опозиция вътре в клуба. Благодаря на всички за подкрепата и най-вече на привържениците - сърцето на ЦСКА. Напускам ЦСКА с високо вдигната глава и много огорчен!", пише Любослав Пенев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right