Благотворителен коледен джаз концерт с Боби Вълчев и приятели в София

-

Снимка: Facebook

Ники е с ДЦП, с извършени многократни операции и сега има нужда от нашата помощ, за да отиде на рехабилитация в чужбина след последната операция, която е много важна за прохождането му. За тази рехабилитация е нужна сума, която не е по възможностите на семейството на детето.

Джазменът Боби Вълчев и приятели искат да помогнат на Ники да има истински красиво и щастливо детство. В подкрепа на Ники музикантите организират благотворителен коледен концерт, средствата от който ще бъдат дарени за продължението на лечението на Ники. Към момента той провежда рехабилитацията си в България. За да замине на поредното лечение в Полша през юли 2022 година, за интензивен 4-седмичен курс на рехабилитация, Ники се нуждае от 6000 евро.

На сцената на Sofia Live Club в помощ на детето ще излязат Мишо Йосифов, Хасан и Ибрахим Игнатови, Мерт Дерменджиев, Крисия Тодорова, светлинно и огнено шоу "Палячи". В програмата ще може да чуете джаз интерпретации на коледни песни, а Жени Кринчева ще изпълни песента “Потомство”, с която спечели първо място в европейския конкурс "Златни искри" 2021.

Ще има много джаз и други изненади, обещават организаторите на събитието.

Началото на концерта е 19,30 часа, мястото - Sofia Live Club.

Клубът допуска посетители на територията си само след представяне на зелен сертификат. В билетен център НДК, над Sofia Live Club от 16:00 до 19:30ч. може да се направи бърз антигенен тест на цена от 10 лв.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right